Basiscursus Amerikaans patchwork.

Dit voorjaar zal ik geen nieuwe cursussen geven, heeft u wel interesse, stuur dan gerust een berichtje voor het najaar seizoen.


vrijdag 14 december 2012

De quiltbee


Afgelopen woensdag was er weer een quiltbee bij mij thuis. het was gezellig druk dit keer. En we hadden een nieuw gezicht aan tafel.
Karin komt ons team versterken, welkom bij de club, Karin! Er is nog een plekje vrij, dus wie wil kan zich aanmelden bij mij.

Marja en Myrjam zijn bezig met de basiscursus, de quilttop hieronder is van Myrjam.Nel en Corine hebben vorig jaar de cursus gedaan en hij zal toch een keer af komen, dat is wel het streven tenminste. Corine is bijna klaar met de top, Nel is al ver op weg met quilten.

Quilttop van Corine

Karin heeft vorig jaar de cursus voor Scandinavian Christmas van Lynette Anderson gevolgd bij de Sampler in Haarlem.
Ze is nu met het quilten begonnen. Ze heeft zelf het patroon iets aangepast. Volgend jaar kerst hangt hij aan de muur, he Karin?!Zelf heb ik gisteren 6 huisjes in elkaar geflanst voor de Flying Geese club. Vandaag ben ik bij ieder langs geweest om het in de bus te doen. Braaf op de fiets  naar Beverwijk voor de conditie (voor degene die niet uit de buurt komen, dat is zeker een half uur fietsen) en dan nog heel Beverwijk rond, dus de beweging heb ik wel gehad, helaas ook een flinke plens water op de terugweg. Gelukkig wel wind mee, dat scheelde weer.Fijn dat ik bij Margreet een heerlijk kopje thee kreeg, bedankt voor de gezelligheid, Margreet!


Deze heb ik gemaakt voor Anita, Yvonne en Lida van de Needles and Pins club

De feestdagen staan bijna voor de deur. Een fijne tijd gewenst met veel warmte en gezelligheid bij de kachel.

Groetjes, Tamara

1 opmerking:

  1. Hoi Tamara,
    Wat leuk toen we thuis kwamen van een weekendje Schiermonnikoog vond ik je huisje in de bus. Dat wa een leuke verrassing!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen