Basiscursus Amerikaans patchwork.

Dit voorjaar zal ik geen nieuwe cursussen geven, heeft u wel interesse, stuur dan gerust een berichtje voor het najaar seizoen.


dinsdag 16 april 2013

Workshop Paper piecing Flying Geese

Gisteravond had ik een workshop georganiseerd: Met de paper piecing methode een Flying geese patroon maken.
En het was erg goed geslaagd. De dames zijn druk in de weer geweest. Carmen had theezakjes papier gekocht en zo kon ze het met de hand naaien. De rest deed de workshop op de naaimachine.
Soms even gemopper als er iets uitgehaald moest worden (en dat is een erg lastig werkje als je met steekje 1,5 naait). Maar snel had iedereen het onder de knie hoe het moest.


                      Zie hier het resultaat van de avond. Dit is een kwart blok.
Leuk om te zien wat verschillende achtergronden kunnen doen met het patroon.En dit is een heel blok. (2 keer dus)Ik had er even wat Tilda knoopjes op gelegd om het wat op te vrolijken.
Erg leuk idee, al zeg ik het zelf....
Deze quilttop is van Carmen, allemaal restlapjes en een erg leuke rand eromheen.
Het is een leuke 'srapquilt' geworden Carmen!En tot slot nog een super idee van Andy, Zij heeft een speldenkussentje vastgenaaid aan een stuk koord en deze weer vastgebonden aan haar naaimachine, zo kun je snel je spelden kwijt tijdens het naaien en hoef je niet zo te graaien in de speldendoos.Ps. De quiltbeurs in Rijswijk was weer superleuk. Veel mooie dingen gezien en veel idee├źn opgedaan. en natuurlijk weer wat mooie lapjes gescoord. Op naar de beurs in Veldhoven, nog even geduld hebben.  Nog 3 weekjes.

Groetjes Tamara

Geen opmerkingen:

Een reactie posten