Basiscursus Amerikaans patchwork.

Dit voorjaar zal ik geen nieuwe cursussen geven, heeft u wel interesse, stuur dan gerust een berichtje voor het najaar seizoen.


dinsdag 28 augustus 2012

Boxkleed

 We hebben een nieuw buurmeisje erbij: Yuna. Ze is op de de zelfde dag jarig als onze oudste zoon (Tristan is dus nu al 5 jaren oud) en dus een extra leuk cadeautje. We wonen in een straat  waar veel leeftijden door elkaar zijn en nu is er dus een piepklein meisje erbij.
Nou wist ik al een tijdje dat het een meisje zou worden maar op het laaste moment bedenk ik dan weer dat ik wel een boxkleed zou kunnen maken. Het patroon heb ik uit het boek: 2 quilts uit 1 jelly roll van Pam en Nicky Lintott

De voorkant met vulling
De achterkant


Wat quiltsteekjes
 Nou ben ik nog niet klaar met quilten maar nu moet ik dus wel opschieten wil ze het nog kunnen gebruiken.


Verder begin ik volgende week weer met de beginnerscursus quilten, na de geboorste van jongste zoon Ivor (nu 10 maanden) ben ik er even mee gestopt. En aangezien we ook nog midden in de verbouwing zitten had het ook nog niet eerder gekunt. De keuken is weer leefbaar, al is het nog lang niet af.
Ik heb er weer zin in.

De scholen beginnen ook weer volgende week dus we gaan weer in ons normale ritme. Thorgal wordt in november vier jaar en dan gaat hij ook al weer school, wel spannend. Ik hoop dat hij het net zo leuk zal vinden als zijn broer. Nu nog even genieten van de laatste week. Jammer dat het mooie weer ons heeft verlaten. Al vind ik dat we een mooie zomervakantie hebben gehad.

Tot de volgende keer,

Groetjes Tamara

1 opmerking:

  1. Hallo Tamara,

    Je gaat al heel aardig met je blog! Leuk om te lezen. Ik heb nog een tip voor je. Onder aan je bericht is een rubriekje You might also like: en dan toont je blog daar een aantal eerder gemaakte berichten. Nu staat de titel van elk bericht daar. Je kunt in dat rubriekje foto's krijgen door voortaan je berichten met een foto te beginnen. Dan krijg je daar een rijtje van 4 foto's naast elkaar.
    Groetjes, Marina.

    BeantwoordenVerwijderen