Basiscursus Amerikaans patchwork.

Dit voorjaar zal ik geen nieuwe cursussen geven, heeft u wel interesse, stuur dan gerust een berichtje voor het najaar seizoen.


zaterdag 10 november 2012

Hartjes, hartjes en nog eens hartjes....Ik ben in de ban van hartjes, waarom? Omdat Tiny, quiltvriendin van de Flying Geese en ik 24 november op een cadeautjesmarkt gaan staan om eigen werk te verkopen en aangezien hartjes helemaal 'hot' zijn speel ik daar graag op in! Tiny zal  boxkleden, babydekentjes en pannelappen gaan verkopen en waarschijnlijk nog wel meer.
Het is van 10.00 uur tot 15.00 uur. Er zullen 31 tafeltjes staan met allemaal zelfgemaakte spulletjes. Leuk om als cadeautje te schenken met Sint of met de kerst.
Deze zijn al af en er zullen er nog meer bij komen en nog andere werkjes.Mijn moeder Yvonne waarmee ik op de dinsdag quiltbee zit is met een project begonnen uit de Quiltmania, de tweede blok is ook bijna af. Werkelijk enig!!! Is Dotje geen dotje? Van quiltvriendin Anita, ook van de dinsdag quiltbee.
Hieronder nog even een paar prachtige herfst plaatjes van de Kruisberg, in het duingebied te Heemskerk.

Ook heb ik een eerste begin gemaakt voor de Dancing Dollies, deze ga ik met alleen maar Tilda stofjes maken. Ik heb al een kleine verzameling die ik nog  verder ga uitbreiden.Ben je net als ik helemaal gek van Tilda kijk dan eens op deze website http://www.heartsandroses.nl/
of op deze website: http://www.dehandwerksite.nl/. Hier verkopen ze alle Tilda stoffen die er op dit moment zijn.

Ik ga nu weer lekker hartjes maken, tot de volgende keer.

Groetjes TamaraGeen opmerkingen:

Een reactie posten